Priljubljene objave

petek, 7. marec 2008

Celjani na treningu Olimpije






Da Union Olimpija presega ljubljanski kotel, se je ponovno dokazalo ta teden, ko so v klubu v sodelovanju z Radijem Celje skrito željo uresničili skupini poslušalcev s štajerskega konca. 5 mladih košarkarskih navdušencev si je namreč zaželelo ogledati trening svojih idolov. Celjanom smo rade volje ugodili in jih povabili v Tivoli, kjer so nagrajenci podebatirali tudi z našimi igralci, si priskrbeli avtograme, doma pa bodo lahko izobesili koledarje Zmajev in Zmajčic, ki jih bodo s sten spominjali na marčevski izlet v Ljubljano.



več na naslovu kluba http://klub.union.olimpija.com/

8. MAREC IN USPEŠNE ŽENSKE




S SVOJO PRISOTNOSTJO NAS JE POČASTILA TUDI NATAŠA PINOZA









Občinski odbor LDS iz Žalca skupaj z Majo Štamol Droljc nadaljuje s tematskimi razgovori, ki so že lani poželi precej zanimanja. Tokrat je Maja povabila na klepet tri zanimive sogovornice, ki so pred 8.marcem razpredale o pogosti dilemi, s katero se soočajo ženske: »Kariera ali družina?«.
Katarina Kresal, predsednica Liberalne demokracije Slovenije, Alenka Bikar, olimpijka in vrhunska atletinja in Meta Petriček, arhitektka in mati štirih otrok, so v iskrivem pogovoru brez dlake na jeziku vsaka s svojimi izkušnjami potrdile, da je možno uskladiti materinstvo s poklicnimi in drugimi ambicijami. Obiskovalci, ki so do konca napolnili dvorano v hotelu Žalec, so večkrat z glasnim odobravanjem in aplavzom pritrdili mislim treh Majinih zanimivih gostij: Alenkini borbeni napovedi, da si želi priboriti olimpijsko normo za Peking, smeli napovedi Katarine pred jesenskimi parlamentarnimi volitvami in nalezljivi dobri volji Mete. Tudi po končanem razgovoru se gostje kar niso razšli in so skupaj prijetno klepetali ob skromnem prigrizku.